Notícies

Ves enrere El Consell trasllada als ambaixadors de la UE el seu compromís en favor de la devolució i ampliació dels drets de les persones

El Consell trasllada als ambaixadors de la UE el seu compromís en favor de la devolució i ampliació dels drets de les persones

  • Puig i Oltra han rebut els representants de les oficines diplomàtiques de 21 països de la Unió Europea

València (17.05.18). El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, han traslladat als ambaixadors de la Unió Europea el compromís del Consell en favor de la devolució i ampliació dels drets de la ciutadania. 

Els representants de les oficines diplomàtiques de 21 països de la UE han assistit a una recepció i un esmorzar al Palau de la Generalitat, on Puig ha assenyalat l'interés de la Generalitat per "desenvolupar accions conjuntes" amb tots ells i tant ell com la vicepresidenta han reiterat el suport del Govern Valencià a l'esperit europeu. 

El cap del Consell ha subratllat la necessitat tant d'enfortir "el pilar social europeu"com les polítiques i el sistema de cohesió que afecten els ciutadans i ciutadanes. 

Per la seua banda, Oltra ha destacat que la clau per a "la recuperació de la il·lusió del projecte d'Europa" la té la ciutadania. "El Govern Valencià que els acull ha centrat les seues polítiques en les persones i hem comprovat que és possible tornar-los els drets que un dia els van arrabassar les mesures que sacrificaven les persones per a salvar beneficis econòmics", ha afirmat la vicepresidenta. 

A la recepció també ha assistit el delegat del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig.